Quantcast
Channel: فروشگاه اینترنتی نجف کالا
Viewing all articles
Browse latest Browse all 23

آموزش ساخت پنل حرفه ای برای قالب وردپرس – قسمت اول

$
0
0

قالب وردپرس خود را حرفه ای کنید!

امروزه سیر پیشرفت قالب های وردپرسی خیلی بالا رفته و توسعه دهندگان وب به دنبال “بهترین” و “کاملترین” بودن هستند. خیلی مهمه که یک قالب وردپرس علاوه بر ظاهر زیبا و استاندارد بتواند تمامی نیازهای مشتری را برآورده سازد. در حال حاظر بهترین و کاملترین قالب های وردپرس در دنیا قالب هایی هستند که تمام نیاز های مشتری را برآورده کند. یکی از مهمترین این نیاز ها تغییرات پویا درقالب سایت می باشد، اینکه مشتری به سلیقه خود بتواند جای جای قالب را خودش بتواند ویرایش کند بدون آن که دانشی از کد نویسی داشته باشد. این کار با ساخت یک پنل مجهز و قدرتمند برای قالب وردپرس امکان پذیر می شود.

فریم ورک SMOF چیست؟

حال که از اهمیت وجود یک پنل مجهز برای قالب های وردپرس خود آگاه شده ایم وقت آن رسیده که به شما فریم ورکی را معرفی کنم که به واسطه آن قادر هستید که هر آنچه را که بخواهید در قالب خود پویا سازید. نام این فریم ورک قدرتمند و مجهز Slightly Modded Options Framework یا به اختصار SMOF می باشد.

این فریم ورک مانند هر فریم ورک دیگر زمینه را برای راحتی کار شما فراهم میسازد. البته این تنها فریم ورک برای ساخت پنل تنظیمات قالب وردپرس نیست اما میشه گفت که یکی از بهترین فریم ورک های موجود میباشد. شاید در آینده فریم ورک های حرفه ای تر از SMOF را نیز معرفی کنم، تا آن لحظه این فریم ورک بهترین و ساده ترین است!

میشه گفت فریم ورک SMOF برترین فریم ورک برای آن دسته از توسعه دهندگان وردپرسی می باشد که به دنبال سادگی و همچنین مجهز بودن هستند. این فریم ورک بدون نیاز به هر افزونه ی دیگری مستقیما بر روی خود قالب وردپرس نصب میشود تا این امکان را به شما بدهد که با ساخت یک قالب وردپرس بی دردسر اقدام به فروش آن به دهها مشتری دیگر نماییم. (اتفاقی که در فروشگاه تم فارست رخ میدهد)

خب تعریف دیگه کافیه! میریم سراغ نصب و راه اندازی فریم ورک SMOF 

نصب و راه اندازی فریم ورک SMOF

برای شروع لازم است تا آخرین نسخه از این فریم ورک را از اینجا دانلود کنید. البته من آخرین نسخه (در حال حاضر) از این فریم ورک را در پیوست این آموزش قرار میدهم.

پس از دانلود و استخراج از حالت فشرده لازم است که پوشه های admin و  images را در پوشه قالب خود کپی کنید:

smof 1

سپس برای اینکه فریم ورک را به قالب معرفی کنیم لازم است کد زیر را در آخر فایل functions.php قالب خود قرار دهید:

require_once ('admin/index.php');

حالا اگر قالب فعال باشد در منوی نمایش ها زیر منویی با عنوان Theme Options اضافه شده است که قرار است تمامی تنظیمات قالب شما در این قسمت قرار گیرد…

 

insteall smof 1

در این آموزش توانستیم که فریم ورک SMOF را بر روی قالب وردپرس خود نصب کنیم. این فریم ورک با استفاده از امکانات از پیش ساخنه شده خود می تواند اکثر نیاز های شما را بر طرف سازد. در قسمت بعدی با معرفی و آموزش اجزاء این فریم ورک بیشتر صحبت خواهیم کرد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 23

Trending Articles